Kattjävel nummer 1-15. 
Vad är Kattjävel?
Kattjävel är en e-tidning, skapad av så kallade foto- grafer för fotografer och folk som är intresserade av foto. Till en början kommer vi att skriva om och visa bilder av fotografer som finns i vår närhet, de vi umgås med, de vi jobbar med, och ta upp projekt som de håller på med eller som de har avslutat, vad är de för fotografer, hur jobbar de samt varför.
Magnus Gudmundsson - Anders Reitmaier - Mattias Johansson
Kattjävel nummer 2-15. 
Vi är otroligt glada av att så många, även om de flesta är närmast sörjande, vill ta del av tidningen. Men så är det väl vad det hela handlar om, att vi som står nära i fotografin samsas, skriver om hur vi jobbar, känner inför fotot och andra fotografer, så länge vi kan hålla oss från politiska ställningstaganden, negativa tyckanden och pekpinnar så kommer denna skrift att flöda utan några större skavanker.
Ulrika Arnell - Mikael Petterson - Jonas Stellemark
Kattjävel nummer 3-15 . 
Många frågar oss vad det är som driver denna tidning framåt? Jo, det är nog sökandet efter ärligheten i fotograferingen, varje fotografs historia, inte nått om att alla som kallar sig fotografer skall vara på ett speciellt sätt, arbeta en speciell mängd, en fotograf är inget man blir, antingen är man det eller inte. Likväl barnfotografen som den äventyrslystne frilansfotografen, så har de en historia att berätta.
Micke Berg - Ola Sjögren - Jacob Melin
Kattjävel nummer 4-15. 
Vi blev kultureliten i mörkret, vi höll vernissage på Atelje Oskar i Oskarström, vi var i tidningen, saker höll på att glida oss ur händerna, vi höll på att tappa varför vi finns och vad vårt syfte är, som tur är så finns våra kära fotograf-vänner i omgivningarna för att sätta oss på plats, för vi är fotografer, vi är legion, vi är en jävla massa som ingen annan vill vara.
Ella Wunger - Magdalena Åkesson - Bo Johansson
Kattjävel nummer 5-15. 
I detta nummer bjuder tidigare publicerade fotografer på en bild och en text som har med jultid att göra, vissa positiva och andra mer mörka, och det är ju så vi upplever alla former av högtider, bra eller dåligt.

Magnus Gudmundsson - Anders Reitmaier - Niklas Frisell

Du kanske gillar dessa lådor med!

Back to Top